Biscuiti cu fulgi de cocos

Imi plac la nebunie dulciurile, insa cele din comert sunt facute cu faina de grau (nu sunt gluten free), au multe calorii si sunt nesanatoase avand cantitati mari de zahar si grasime. Biscuitii cu fulgi de cocos sunt printre preferatii mei si se prepara in maxim 20 minute cu tot cu timpul de coacere.

Ingrediente

– 4 albusuri;
– 100 grame zahar brun (pot fi facuti cu mai putin zahar sau deloc);
– 200 grame fulgi cocos;
– 100 grame faina de orez;
– vanilie;

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile cu zaharul brun, apoi se adauga cocosul, vanilia si se amesteca cu o furculita. La final adaugam faina. Cantitatea de 100 de grame este orientativa. Eu pun faina la ochi, pana se leaga compozitia.

Din aceasta compozitie se modeleaza in palma mici sfere care apoi se turtesc si se pun in tava pe hartie de copt.

Eu le las la cuptor, la 180 grade, circa 10 minute, pana se rumenesc. Ca sa nu se sfarame, trebuie lasate la racit.

Pofta buna 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s